Bloggen er flyttet


Måske har du allerede læst det på min Facebookside eller opdaget det på anden vis? Hvis ikke vil jeg lige gøre opmærksom på, at bloggen er blevet flyttet til min anden blog Udelukkendelund.dk.

Jeg har besluttet kun at have en blog i stedet for to, og derfor blogger jeg nu kun ovre på Udelukkende Lund. Alt indholdet fra Selfie And The City er blevet flyttet derover, og når jeg har fået ryddet fuldstændig op i alle indlæg og billeder, vil denne blog blive lukket ned.

Det kommer til at tage lidt tid, før det hele er på plads, men hvis du fortsat gerne vil følge med i mit online liv, så er det altså på udelukkendelund.dk, det foregår. Du kan læse meget mere om min beslutning, og hvad der kommer til at ske fremover lige her.

Tusind tak, fordi du har fulgt med her på Selfie And The City. Jeg håber, du fortsat vil læse med, selvom domænet er et andet.

♡ Katrine

DEL:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *